«

»

mrt 05

Groove.me klassenwedstrijd 2012

Vorige maand liet ik jullie iets weten over de nieuwe methode Engels voor het basisonderwijs: Groove.me . Nu kun je meedoen aan een leuke wedstrijd, de klassenwedstrijd van Groove.me:

Laat de mensen achter Groove.me weten welk liedje jouw klas graag in de methode Groove.me zou willen en waarom! Mail ze (in het Engels) via wedstrijd@groove.me. Wie weet wint jouw klas een les Engels van Dean Saunders (winnaar van Popstars 2011)! Meedoen kan tot 21 maart 2012.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2012/03/groove-me-klassenwedstrijd-2012/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>