feb 25 2012

Thema muziek

Ik heb het thema muziek volledig vernieuwd. Je kunt op de nieuwe muziek pagina’s allerlei dingen vinden: werkbladen, knutselideeën ruimtelijk, knutselideeën op het platte vlak en een aantal muziek kringactiviteiten. Veel plezier!

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2012/02/thema-muziek-2/

2 reacties

  1. Ik heb pas over dit thema gewerkt. Erg leuk, de kleuters waren erg enthousiast. Vooral over de dwarsfluit die we gemaakt hebben. Een groot vel papier oprollen (motoriekoefening), vastzetten met plakbandjes. Inpakken met zilverfolie (aluminiumfolie). Mondstuk en klepjes uitprikken en uitknippen. Beetje nepfluiten erdoorheen en spelen maar!

  2. We kunnen de materialen van het thema muziek goed gebruiken tijdens ons thema ‘Wereldmuziek”.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.