«

»

feb 25

Thema muziek

Ik heb het thema muziek volledig vernieuwd. Je kunt op de nieuwe muziek pagina’s allerlei dingen vinden: werkbladen, knutselideeën ruimtelijk, knutselideeën op het platte vlak en een aantal muziek kringactiviteiten. Veel plezier!

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2012/02/thema-muziek-2/

2 reacties

  1. anneke

    Ik heb pas over dit thema gewerkt. Erg leuk, de kleuters waren erg enthousiast. Vooral over de dwarsfluit die we gemaakt hebben. Een groot vel papier oprollen (motoriekoefening), vastzetten met plakbandjes. Inpakken met zilverfolie (aluminiumfolie). Mondstuk en klepjes uitprikken en uitknippen. Beetje nepfluiten erdoorheen en spelen maar!

  2. Rian

    We kunnen de materialen van het thema muziek goed gebruiken tijdens ons thema ‘Wereldmuziek”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>