«

»

jan 01

Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar allemaal! In 2012 zal ik je weer bijstaan in je klas met allerlei lesideeën. Binnenkort verschijnen de pagina’s voor Nationale Voorleesdagen, maar ondertussen kun je al aan de slag met bijvoorbeeld het thema ‘winter‘. Als je de methode Schatkist gebruikt, kijk dan eens op de Schatkist ‘Een nieuw jaar’ pagina. Als je de methode Kleuterplein gebruikt, kun je ook allerlei aanvullende materialen op de site vinden.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2012/01/gelukkig-nieuwjaar-2/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>