«

»

dec 18

Winnaar prijsvraag ‘Het Cijferwinkeltje’

De winnaar van de prijsvraag van ‘Het Cijferwinkeltje’ is … Marga Voorn uit Amsterdam! Zij was één van de inzenders die aangaf dat het nieuwe boek in de reeks, ‘Het Seizoenenwinkeltje’ moet gaan heten.

Gefeliciteerd! Het boek wordt zo snel mogelijk naar je verzonden.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2011/12/winnaar-prijsvraag-het-cijferwinkeltje/

1 reactie

  1. Marga Voorn

    Bedankt! Leuk.
    Het boek heb ik inmiddels ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>