«

»

dec 04

Kerst 2011: nieuwe werkbladen en kerstliedjes

De Sinterklaastijd zit er weer bijna op, en Kerst komt eraan! Ik heb veel nieuwe materialen geplaatst voor het thema kerst. Nieuw dit jaar zijn een aantal originele kerstliedjes, daarnaast natuurlijk veel werkbladen en knutselideeën.

Kijk op de overzichtspagina van het thema Kerst, hier kun je alles vinden: de ruimtelijke knutselpagina met nieuwe werkjes, de knutselpagina op het platte vlak, de kerst kringactiviteiten, de kerst boekentips, kerstliedjes of de kerst downloads pagina met veel nieuwe werkbladen.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2011/12/kerst-2011-nieuwe-werkbladen-en-kerstliedjes/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>