«

»

nov 07

Sinterklaas 2011

Sinterklaas komt eraan! Er staan een aantal dingen klaar die je kunt gebruiken voor het Sinterklaasjournaal 2011, maar ook de ‘normale’ Sinterklaaspagina’s staan vol met ideeën en werkbladen voor deze gezellige tijd.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2011/11/sinterklaas-2011/

1 reactie

  1. Tineke

    Dag Sanne,

    wat fijn die snelle reacties met werkjes op het sinterklaasjournaal. bedankt voor de kleurplaat van piet in de rolstoel.

    Groetjes
    Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>