«

»

mei 26

Thema zomer vernieuwd

Het thema zomer is flink onder handen genomen. Er staan nieuwe knutselideeën klaar, zomer-kringactiviteiten, en veel downloads.  Op die downloadpagina kun je werkbladen vinden, woordkaarten, puzzels, memory en meer. Veel plezier met de zomer!

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2011/05/thema-zomer-vernieuwd/

4 reacties

Skip to comment form

 1. juf anne

  ik wil z graag al die dingen maar hoe doe je dat ik ben pas nieuw op deze website.

  groetjes juf Anne
  uit Nederland Zwolle

 2. natasja

  Ik mag veel platen op mijn werk in kleur afdrukken. ik knip ze dan uit en plak het op een stukje karton en lamineer die kaarten.
  het is even een klus, maar je hebt er wel heel veel plezier van.
  succes er mee!

 3. maggy poldermans

  hoi ik ben geen juf maar een mama
  die met haar handen in het haar zit om mijn zoontje.
  iets te leren.
  gelukkig met u hulp kom ik al erg ver.
  bedank er voor.
  plus heb u site door gegeven aan zijn school.
  en ook hun zijn er blij mee.
  verder veel succes met u site

 4. veerle langedock

  super, hoe jij ons op weg helpt!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>