«

»

mei 02

Nieuwe materialen voor methode Schatkist en meer …

Er staat weer allerlei nieuw materiaal op de site. Voor methode Schatkist van Zwijsen zijn er nu sets met woordkaarten (zowel ster-, maan- als zonwoorden) voor de ankers ‘er op uit’, ‘buiten spelen’, ‘zomer’ en ‘einde schooljaar’.  Totaal 12 nieuwe setjes met woordkaarten, neem een kijkje.

Daarnaast heb ik een leuk boerderij-geluidenspel gemaakt voor het thema boerderij, ter bevordering van de luistervaardigheid en concentratie. Ook heb ik een aantal begrippen toegevoegd aan de starterset begrippen. Veel plezier!

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2011/05/nieuwe-materialen-voor-methode-schatkist-en-meer/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>