apr 18 2011

Nieuw thema: Boerderij

Er staat een nieuw thema op de website: boerderij.  Je kunt er allerlei knutselideeën, kringsuggesties en downloads (onder andere werkbladen en woordkaarten) vinden die met de boerderij te maken hebben. Veel plezier!

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2011/04/nieuw-thema-boerderij/

1 reactie

  1. hallo Sanne,

    wat een prachtige dingen heb je voor het thema boerderij gemaakt voor de kleuters. Ik heb het allemaal gedownload en ga het op school gebruiken. Ik heb groep 2/3 en werk in Foxhol ,bij Hoogezand-Sappemeer.Fijn al deze leuke dingen! dat had je vroeger niet! Moest je alles zelf bedenken. Ik ben 58 jaar en gaa nog met veel plezier aan het werk! deze dingen maken het nog leuker!Bedankt en ga zo door!

    Groetjes van Ciske

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.