«

»

apr 18

Nieuw thema: Boerderij

Er staat een nieuw thema op de website: boerderij.  Je kunt er allerlei knutselideeën, kringsuggesties en downloads (onder andere werkbladen en woordkaarten) vinden die met de boerderij te maken hebben. Veel plezier!

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2011/04/nieuw-thema-boerderij/

1 reactie

  1. Ciske van Egeraat

    hallo Sanne,

    wat een prachtige dingen heb je voor het thema boerderij gemaakt voor de kleuters. Ik heb het allemaal gedownload en ga het op school gebruiken. Ik heb groep 2/3 en werk in Foxhol ,bij Hoogezand-Sappemeer.Fijn al deze leuke dingen! dat had je vroeger niet! Moest je alles zelf bedenken. Ik ben 58 jaar en gaa nog met veel plezier aan het werk! deze dingen maken het nog leuker!Bedankt en ga zo door!

    Groetjes van Ciske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>