«

»

apr 04

Lesideeën voor Pasen

Als je lesideeën zoekt voor Pasen zit je goed: de pagina’s van het thema Pasen staan vol met ideeën voor in de klas. Knutselideeën ruimtelijk en op het platte vlak, en ook op de downloadpagina van Pasen staat van alles.  Je kunt er bijvoorbeeld ook lessen voor digitale schoolborden vinden. Deze interactieve lessen in .btx formaat voor het HD-bord kun je vinden op de download pagina’s van de thema’s lente, Pasen en bloemen.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2011/04/lesideeen-voor-pasen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>