mrt 13 2011

Kikkertiendaagse

Volgende week begint de Kikkertiendaagse weer. Zoals ieder jaar start het op de eerste dag van de lente, 21 maart. Op de downloadpagina voor de Kikkertiendaagse staan woordkaarten en kleurplaten die je kunt gebruiken voor dit thema.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2011/03/kikkertiendaagse/

1 reactie

  1. Hoi Sanne,

    Regelmatig kijk ik op jou website en ik ben er erg blij mee!.
    Zeer regelmatig gebruik is de downloads/Knutselen op het platte vlak als ik een bepaald thema zoek voor mijn peuteropvang groep nu is het kikker tiendaagse en heb ik leuke ideeen opgedaan en gebruik nu ook de downloads van kikker ga zo door ben zeer tevreden.

    Vriendelijke groeten,

    Jolanda Ciere.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.