«

»

mrt 13

Kikkertiendaagse

Volgende week begint de Kikkertiendaagse weer. Zoals ieder jaar start het op de eerste dag van de lente, 21 maart. Op de downloadpagina voor de Kikkertiendaagse staan woordkaarten en kleurplaten die je kunt gebruiken voor dit thema.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2011/03/kikkertiendaagse/

1 reactie

 1. Jolanda Ciere

  Hoi Sanne,

  Regelmatig kijk ik op jou website en ik ben er erg blij mee!.
  Zeer regelmatig gebruik is de downloads/Knutselen op het platte vlak als ik een bepaald thema zoek voor mijn peuteropvang groep nu is het kikker tiendaagse en heb ik leuke ideeen opgedaan en gebruik nu ook de downloads van kikker ga zo door ben zeer tevreden.

  Vriendelijke groeten,

  Jolanda Ciere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>