«

»

dec 28

Nieuw thema: Tijd en klokken

Er staat weer een nieuw thema op de site: Tijd en klokken.  Je kunt op de download pagina van dit thema weer van alles vinden, zoals woordkaarten, memory en allerlei werkbladen. Ook kun je enkele ideeën voor kringactiviteiten met tijd en klokken vinden. Veel plezier met dit thema!

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2010/12/nieuw-thema-tijd-en-klokken/

5 reacties

Skip to comment form

 1. a.kamphuis

  Hallo Sanne, Wat heb je weer prachtige werkbladen gemaakt voor klokkijken.
  Leuk, veel verschillende mogelijkheden.

  groetjes, Alie

 2. Sanne V.

  Hallo Sanne,

  Wat een handige werkbladen! Ik ga vanaf volgende week met een klokkijk groepje beginnen in mijn klas. Dit materiaal is daarbij ook erg handig.

  Groetjes, Sanne

 3. croes hilde

  Dag Sanne,

  Eindelijk eens iets te vinden rond tijd. Ben er zelf ook al een tijdje mee bezig omdat ik regelmatig kleuters met autisme in mijn klasje heb en dit voor hen heel belangrijk is. Misschien nog enkele ideetjes die bij kleuters aanspreken: het boek “Een bijzondere dag voor das” van knuffeltaal Averbode is hierrond een leuk boek en MET lessuggesties. Ook gebruik ik in de klas verschillende zandlopers (bij computer, bij een werkblaadje..) en maak ik er met de kleuters ééntje voor thuis met 2 plastiek flesjes en zout.

  Groetjes
  Hilde

 4. ankje terpstra

  hallo,
  bedankt voor de leuke werkbladen over klokken.
  we kunnen ze mooi gebruiken bij onze methode:schatkist.

  groetjes ,
  Ankje

 5. m vd w

  Hallo enthousiastelingen,

  Heeft iemand een leuk idee voor een excursie met kleuters over klok en tijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>