«

»

dec 05

Kerst 2010: nieuwe materialen

Kerst komt er weer aan! Op JufSanne.com staan enorm veel (nieuwe) materialen voor het thema kerst. Kijk op de overzichtspagina van het thema, de ruimtelijke knutselpagina met nieuwe werkjes, de knutselpagina op het platte vlak, de kerst kringactiviteiten, de kerst boekentips, of de kerst downloads pagina met veel nieuwe werkbladen.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2010/12/kerst-2010-nieuwe-materialen/

4 reacties

Skip to comment form

 1. marion

  hoi
  je hebt een voorbeeld dat je een kleurplaat op doorzichtige sheet hebt overgenomen en dan met glasverf hebt ingekleurd een handigere en gooedkopere manier is; met wasco of met stift inkleuren en dan er met olie overheen. dezlfde resultaat doen we dit jaar ook met de kerst. tekening laten drogen en dan op een glazen pot plakken waxinelichtje erin en klaar….

  groetjes

 2. sara

  Lijkt mij inderdaad een leuk goedkoop alternatief. Maar met wat voor soort olie ga er dan over? Gewoon maïsolie of … En de stiften mogen dan niet uitwasbaar zijn denk ik. Plak je dan deze met lijm op een glazen pot of plakt dit vanzelf?

  Groetjes

 3. angelaouwehand

  Hoi Sanne,

  Ik vind je woordkaarten heel mooi maar ik mis de lidwoorden erbij.

 4. Sanne

  Hoi Angela,

  De woordkaarten met de lidwoorden zijn te downloaden op de kerstpagina. Je hoeft ze dus niet te missen!
  Gr, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>