okt 10 2010

Bezoekersenquete 2010 – win ‘Emotie in het spel’

Omdat ik graag hoor wat jullie vinden van deze site, en wat jullie nog missen op JufSanne.com , wil ik je vragen om onze bezoekersenquete in te vullen. Het kost je maar een paar minuten om in te vullen. Doe je mee? Alvast dank!

Als je klaar bent met de enquete, nodig ik je ook graag uit om op het forum na te praten over de enquete en andere dingen die je bezig houden. Onder de actieve forumbezoekers verloten we twee exemplaren van het lesmateriaal ‘Emotie in het spel‘ van Rolf, ter waarde van 60 euro! De sluitingstermijn is 1 november 2010, dus registreer je als lid op het forum en doe mee met de discussies.

Klik op hieronder op ‘lees verder’ om te beginnen met de enquete.

update: de enquête is inmiddels beëindigd.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2010/10/bezoekersenquete-2010-win-emotie-in-het-spel/

18 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Hallo jufSanne, ik kijk heel vaak op jullie website. Al toen ik nog met de opleiding bezig was! er staan vaak leuke ideeën en tips op. Zo ook het spel dat je nu weg wilt geven!
  Deze heb ik pas onlangs gezien bij Rolf, ik kende het niet maar ben er helemaal weg van!! ik wil het graag voor in de klas hebben.
  Maar verder ben ik grote fan dus van jullie site en hoop dat jullie het belijven updaten!

  groetjes, Ingeborg Bouwman
  Mariaschool
  Oudewater

 2. Hoi Juf Sanne.

  Leuke website met leerzame aktiviteiten erop.
  Gebruik regelmatig woordkaarten, werkbladen etc van jullie.
  Uitbreiding thema’s is altijd prettig, ook aanvullingen op bestaande thema’s is goed.
  Succes met het bijhouden en updaten van de website.

 3. hoi juf sanne,
  tijdens de pabo en nu op de werkvloer maak ik regelmatig gebruik van je tips, woordkaarten etc.
  je hebt een rijke site; er valt altijd weer wat nieuws te ontdekken.
  dank je wel!

 4. Super interessante site. Ik haal veel ideeen van deze site, soms met een beetje aanpassing. Ik krijg er altijd weer heel veel energie van om hier rond te snuffelen.
  Bedankt!

 5. Hoi Juf Sanne,
  Super website!
  Ben zelf vooral blij met al het extra materiaal rond de methode schatkist! De woordkaarten, verkeersborden kaarten etc voor in de lettermuur gebruiken ik en de kids met veel plezier. Ook leuk alle recenties van nieuwe spellen, door alle goede info en ervaring hebben wij op school hierdoor al het één en ander aangeschaft!
  groetjes elvira
  bs de klimop
  hoofddorp

 6. super ,goede site veel bruikbaar materiaal
  mooie en duidelijke woordplaatjes

 7. hnsd ns; sdino kefiowruew4 niuo 3ernerpq[0-nq0jcnew.
  i from nigera cut

 8. Hallo,

  als 14 jaar geef ik les in een type 2 school ( zwaar tot matig gehandicapt ).
  Elk jaar kan een groot verschil geven van niveau en kunnen.
  Je web-site zorgt ervoor dat ik niet steeds van nul moet beginnen.
  Je geeft me steeds leuke ideeën om toffe taakdozen te maken.

 9. Ik ben, met mijn 46 jaar, net begonnen op de Pabo. Hard werken naast een gezin. Stagelopen doe ik momenteel in groep 1-2. Ik ben dan ook heel erg geholpen met jouw prachtige, werkbare en originele website. Ik haal er tal van ideeën vandaan én werkbladen, woordkaarten enz…. Heel erg bedankt voor het delen ervan met ons. Ik hoop dat er ook dit soort websites zijn voor de hogere groepen. En ik ben zeker van plan om, als ikzelf leuke ideeën heb, nu of als ik straks voor de klas sta, ze ook via ineternet met anderen te delen. Op deze manier hoeven we niet allemaal steeds opnieuw het wiel uit te vinden en maken we met elkaar het onderwijs leuker en beter. Enorm bedankt voor dit initiatief! Groet Eveline

 10. dag sanne
  mag ik astublieft 10 werbladen over de herfst!
  groetjes justine…

 11. dag mevrouw sanne
  ik ben chloé,
  mag ik astublieft een werkbladen voor de lente AUB…

 12. Hallo,

  Ook hier in belgië wordt je website erg gesmaakt ! Doe zo voort wij kijken uit naar de uitbreidingen en werken ondertussen heel veel met jullie site ! Bedankt voor de vele lestips, knutseltips en andere…!!!!

 13. Hallo,

  Ik maak regelmatig gebruik van jullie lesideeen en werkbladen en ben hier heel blij mee. Van mij mogem de werkbladen meer uitgebreid worden en regelmatiger vernieuwd ( het is maar een tip). Ik ben in ieder geval heel blij met jullie site!!!
  Groetjes Astrid

 14. Bij ieder thema vind het weer heerlijk om op jouw site rond te snuffelen. Woordkaarten, werkbladen maar ook de knutsels. Wij werken nu met Ko totaal. Misschien een idee om naast de methode schatkist ook materiaal over Ko te verzamelen.
  Succes

 15. hoi jufsanne,

  Net als de vorige schrijvers, neem ik regelmatig een kijkje op jou site. Dat begon al toen ik de pabo volgde en stage bij de kleuters liep. Momenteel ben ik op diverse scholen en in verschillende groepen aan het invullen. Daarom zijn dit soort sites heerlijk om achter de hand te hebben al je even snel wat materiaal mee wilt nemen over een thema.
  Mijn complimenten voor dit prachtig stukje werk. Ga zo door.

 16. Ik vind Sanne’s site heel leuk om af en toe te bezoeken.
  Sanne is mijn collega en zij weet veel van nieuwe methodes
  waar ik wat van kan leren.
  Ik wens haar veel succes met het steeds weer nieuwe ideeen sturen op haar site.

  Marjo.

 17. Hoi,

  Een fijne website waar veel nuttige informatie op staat.
  We gebruiken de website vaak voor werkbladen en knutselwerkjes.

 18. Hee sanne,

  Je hebt echt een super site.
  ik zit in het derde jaar van de pabo, en mijn mentor vindt mijn opdrachten waar ik mee kom super (veel ideeën zijn van jou!)
  Heerlijk om zo een fijne stagetijd te doorlopen.

  Groetjes maaike slegers

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.