mei 23 2010

Prijsvraag: win ‘Emotie in het spel’ lesmateriaal

Het schooljaar zit er alweer bijna op, het is tijd voor de laatste loodjes. Juf Sanne mag 3 exemplaren van het Rolf lesmateriaal ‘Emotie in het spel’ weggeven, zie het als een ‘laatste loodje cadeautje’.

Wil je er ook een winnen? Geef dan antwoord op de volgende vragen:

  1. Wie is de auteur van de nieuwe Rolf materialen?
  2. Wat maakt het materiaal ‘Emotie in het spel’ uniek?
  3. Hoeveel spellen zitten er in het materiaal ‘Ridderrijk’?
  4. Wat mag de winnaar van ‘Chef en Co’ opzetten?
  5. Geef aan waarom jij graag ‘Emotie in het spel’ zou willen winnen voor jouw klas …

Je kunt de antwoorden op de meeste vragen vinden op de lesmateriaal recensie pagina’s van JufSanne.com . Stuur je antwoorden voor 13 juni 2010 per email aan sanne@jufsanne.com , en wie weet win jij dit prachtige lesmateriaal t.w.v. 60 euro. Succes!

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2010/05/prijsvraag-win-emotie-in-het-spel-lesmateriaal/

1 reactie

  1. Ha ik ben op zoek naar het spel om het te gebruiken met de kinderen voor het kinderpastoraat,het lukt me niet zonder een heel hoog bedrag verzendkosten,weet je een manier voor me ? groetjes Willie van de Weitgraven

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.