«

»

mrt 27

Nieuwe telkaarten

Ik  was laatst op bezoek in een school waar ik hele oude telkaarten van JufSanne.com tegenkwam. Ik schrok een beetje en dacht dat moet anders! Toen ik eenmaal aan de gang was verzon ik nog meer leuke telsuggesties en zo is er een heus spel ontstaan. Je kunt dit ‘Telspel’ vinden op de spellenpagina.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2010/03/nieuwe-telkaarten/

2 reacties

 1. Anoniem

  hartstikke leuk weer
  ik heb ze al geprint en gelamineerd, kunnen de kinderen er meteen morgen mee aan de gang
  fijn dat je de 0 er ook bij hebt gedaan
  ik zou wel graag ook de 11 en de 12 erbij willen

  de lege kaartje zou je heel goed kunnen gebruiken bij het spel> ze kunnen dan ook de juiste hoeveelheden erbij zoeken en er dan op leggen

  ga zo door, ziet er weer prima uit

 2. J. Groot

  De nieuwe telkaarten zijn welkom. Ze zijn duidelijk en fris van kleur. Heerlijk om mee te werken.
  Heel fijn dat de 0 er ook bij zit, nu nog de 11 en de 12.
  De kinderen hebben de telkaarten al gebruikt bij de cijfermuur.

  Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>