«

»

jan 10

Nieuw materiaal voor thema winter

Er staat weer nieuw materiaal klaar op de winter pagina’s voor de methode Schatkist. Je kunt er onder andere woordkaarten en cijfermuurkaarten vinden en aanvullende materialen voor diverse ankerpunten. Gebruik je op school niet de methode Schatkist? Kijk dan eens op de algemene pagina voor het thema winter voor ideeën en inspiratie!

schatkistwinterblz44

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2010/01/nieuw-materiaal-voor-thema-winter/

2 reacties

  1. michel

    hoe gaat het op school

  2. soumja

    ik ben soumja en jji goed dag doej

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>