«

»

dec 17

Fijne dagen en tot in het nieuwe jaar!

Lieve bezoekers van JufSanne.com,

Allereerst wil ik jullie allemaal een prettige kerst en een gelukkig nieuw jaar toewensen. Verder wil ik jullie bedanken al jullie bezoeken over het hele jaar. Het was voor JufSanne.com echt een topjaar en we willen dat natuurlijk doorzetten in het nieuwe jaar. Ik kan jullie al een aantal dingen beloven. Zo wordt het thema winter nog voor het nieuwe jaar vernieuwd.

We blijven doorgaan met recensies van ontwikkelingsmateriaal EN er zullen weer een aantal prijsvragen komen in 2010! Geniet van je vakantie en ik zie je graag weer bij ons terug. Doe ook mee met de discussies op het forum van JufSanne.com en maak kenbaar welk thema jij nog mist …


De nieuwe winter pagina’s komen eraan …

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2009/12/fijne-dagen-en-tot-in-het-nieuwe-jaar/

4 reacties

Skip to comment form

 1. Anoniem

  Lieve Sanne,

  Jij super bedankt voor al het moois wat je plaatst op je site, ik heb er heel veel aan voor in mijn klasje! Ga zo door!

  Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2010 gewenst!

  Groetjes, Mirjam

 2. Gerry

  Ik wens jou ook een gelukkig en gezond nieuwjaar!
  Ik vind het super hoe je de site bijhoudt! Complimenten!
  Ik maak er regelmaig gebruik van.
  Bedankt!

 3. Ingrid

  Hai Sanne.
  Ik wens jou ook al het goede voor 2010 en hoop dat jouw site zo super blijft.
  Dank je wel voor alle leuke ideeën!

 4. samra

  hoi sanne

  ik wens je fijne 2010
  en een fijne kerstmis
  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>