«

»

nov 15

Thema Sinterklaas

De Sint is weer in het land, en daarom is het thema Sinterklaas helemaal vernieuwd. Er staan allerlei knutsels, werkbladen, kringactiviteiten, woordkaarten en andere downloads klaar. Ik zal de komende week nog meer ideeën voor Sinterklaas op de site zetten, dus stay tuned

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2009/11/thema-sinterklaas-2/

4 reacties

Skip to comment form

 1. sanne

  leuk!

 2. leora martin

  leuk hoooooor!

 3. sanne hans

  hoi leuk hoor

 4. Anoniem

  luek supper
  #

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>