«

»

nov 01

Prijsvraag november: Win een puzzel

Ook in november is er weer een prijsvraag, je kunt een gloednieuwe Rolf puzzel t.w.v. 25 euro winnen voor in je klas (of voor thuis).

Wat moet je er voor doen? Simpel: de puzzel wordt verloot onder alle gebruikers van het forum die in november actief zijn. Met actief bedoel ik dat je deze maand minstens één bericht achter moet laten op het forum (dus niet in de reacties hieronder). Dus registreer je als gebruiker op het forum en neem deel aan de discussies, je steekt er wat van op en je kunt een prachtige puzzel winnen! De prijsvraag loopt tot en met 30 november.

De prijsvraag van oktober is gewonnen door Tamara. Gefeliciteerd! Het prentenboek ’Een taart voor kleine beer‘ komt jouw kant op.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2009/11/prijsvraag-november-win-een-puzzel/

5 reacties

Skip to comment form

 1. tamara

  En ja hoor vandaag lag er een groot pakketje in de brievenbus met het boek 🙂 Ik ga hem morgen met veel plezier voorlezen aan de kleuters in mijn groep.
  Tot op het forum.

  Groetjes Tamara

 2. anne

  Kwam vandaag toevallig weer eens op deze site… hij wordt steeds professioneler, ik ben heel erg blij met wat er nu op staat.
  Van mij mag je op deze manier verder gaan en wens je heel veel succes verder met alles.

  mvg anne

 3. ineke

  ik zit er klaar voor om mn kerstknutsels te gaan voorbereiden…
  ben benieuwd!….

 4. Fia karhof

  Wat een leuke website heb jij.Ik haal er heel wat ideeen vandaan.

  Groeten Fia

 5. leora martin

  Je hebt zoon goede website.Echt hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>