«

»

okt 19

Prijsvraag oktober – Win een prentenboek

Prijsvraag oktober

Deze maand kun je een prentenboek winnen op JufSanne.com! Je kunt een exemplaar van het prachtige boek  ‘Een taart voor kleine beer‘ winnen, door je te registreren als gebruiker op het forum.

Het boek wordt verloot onder alle geregistreerde gebruikers van het forum, die minimaal  één bericht hebben achtergelaten. De prijsvraag loopt tot 1 november, waarna de winnaar per email bericht ontvangt.

Doe je mee?

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2009/10/prijsvraag-oktoberwin-een-prentenboek/

21 reacties

Skip to comment form

 1. Jufanita

  Ik heb me aangemeld. Ik was het al van plan, maar als je dan ook nog met zo’n leuke actie komt dan moet ik wel!

 2. Juf Els

  Ik heb me zopas aangemeld. Ik kreeg jullie naam door via een collega, waarvoor mijn dank. Trouwens, het is een hele leuke aantrekkelijke site.

 3. Lisa

  Wat een leuk forum, ik heb me ook aangemeld.
  Ook erg leuk dat je het boek ‘Een taart voor kleine beer‘ kunt winnen.

 4. jufrenske

  Ik heb me ook aangemeld, leuke actie had ik niet eens gezien!

 5. Els

  De kinderen zijn gek op Kleine Beer, dus duimen maar.

 6. Micheline

  waawh! wat een leuk idee!!!
  Ik heb me dus gerigistreerd..nu nog winnen..duim duim…

 7. Sanne

  Leuk dat jullie je allemaal registreren maar let op!
  Er zat nog een voorwaarde aan, je moet minimaal 1 bericht posten om kans te maken op het boek!
  Je kan jezelf bijvoorbeeld voorstellen of geef advies aan anderen.

 8. Karin

  Wat een leuk idee!
  Ik ben dol op kinderboeken!!
  Ik vind het een hele leuk actie!
  Ik loop nu stage in groep 3, wie weet kan ik dit boek binnenkort voorlezen…

 9. sandy

  Ik ook. Zo’n forum is altijd handig. Kunnen maar van elkaar leren é.

 10. Els Janssens

  Hoi, Ik ben een juf van de derde kleuterklas (groep 2) uit België en ik surf wekelijks naar je site! Ik vind het echt knap dat je deze zo goed up to date houdt en dat je deze info met je collega’s wil delen. Doe zo verder!!
  Groetjes Els

 11. S. Pultrum

  Graag wil ik meedoen, omdat Xaviera hier komt als het vakantie is en dan kan ik haar dan uit voorlezen.

  Veel succes verder.

 12. smile

  Leuke actie inderdaad…. zou leuk zijn om aan mijn verzameling boeken toe te voegen…

 13. Titia Hooijer

  Hallo,

  Via het knapzakprogramma wat ik met mijn dochter volg, kwam ik op deze site terecht. Erg leuk en een goede inspiratiebron om eens wat anders met je kind te doen, of leuke aanvullingen op wat je al deed.

  Groetjes Titia

 14. Titia Hooijer

  Hallo,

  Ik hoor jullie denken wat is het knapzakprogramma. Dit programma staat onder begeleiding van de SWW (stichting welzijnswerk) en eerder was dit programma speciaal bedoeld voor kinderen met een achterstand. Tegenwoordig kan iedereen hier aan deel nemen. Ik doe zelf mee omdat ik het leuk vind. Je krijgt een map met allerlei opdrachten voor het kind op het gebied van taal, rekenen, creatief bezig zijn en het voorlezen is ook een belangrijk onderdeel. Het is leuk om op deze manier met je kind bezig te zijn. In de map van dit jaar staat ook deze internetpagina om te kunnen gebruiken, zodoende ben ik hier terecht gekomen. En ik vind het erg leuk om hier rond te neuzen op zoek naar nieuwe ideeen.

  Groetjes Titia

 15. Nis

  Ik heb hier al meerdere keren gekeken en de site gebruikt.
  Een extra reden om mij aan te melden.

 16. Juf Els

  bij deze ben ik aangemeld. en een leuk prentenboek voor de klas is altijd meegenomen.

 17. Leonie1976

  Ja leuk zo’n prentenboek, mijn dochter van 2 kan geen genoeg krijgen van boeken, dus een nieuw is altijd mooi meegenomen!

 18. ctgalinka

  een erg leuk prentenboek. zeker om straks aan mijn neefje voor te lezen.

 19. Anne de Waal

  Ik heb me aangemeld, leuke actie.

 20. ingrid

  Ik zou het leuk vinden ,als ik zo een boek kon krijgen voor mijn peuters, omdat er zo weinig boeken zijn voor deze leeftijd.
  Vooral als je peuters hebt van verschillende culturen moet het boek heel eenvoudig zijn.Boeken van Max Velthuijs zijn daar een voorbeeld van.

 21. Greta Jacobs

  Hallo, proficiat met je geweldige website, ik maak er vaak gebruik, soms om eens een ander idee te vinden of de foto’s te bekijken, dat geeft me vaak nieuwe inspiratie. Graag zou ik ook willen deelnemen aan de wedstrijd om het boek te winnen , ik leen het soms van mijn collega, al die boeken van Max zijn super.
  Groetjes , Greta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>