sep 27 2009

Bezoekersenquete

Omdat ik graag hoor wat jullie vinden van deze site, en wat jullie nog missen op JufSanne.com , wil ik je vragen om onze bezoekersenquete in te vullen. Het kost je maar een paar minuten om in te vullen. Doe je mee? Alvast dank! Klik op hieronder op ‘lees verder’ om te beginnen.

De bezoekersenquete 2009 is afgelopen. Bedankt voor jullie reacties!

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2009/09/bezoekersenquete/

12 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik ben beginnende leerkracht en ik vind deze site echt ideaal! Ik gebruik ‘m vaak voor lesideeen en werkbladen.
  Het is fijn dat de site zo actueel is. (kinderboekenweek)

  Groetjes Elise

 2. Als ik materiaal nodig heb kijk ik vaak of er iets bij is wat ik kan gebruiken en of er nieuwe dingen opstaan, wat vaak het geval is. De site is als een hele verzameling bronnenboeken. Prachtig!

  groet, Claire

 3. Ben een montessori peuterleidster en heb met enige aanpassingen veel aan deze site

 4. Ik gebruik veel van de site, vooral de activiteiten als voorbereiding op het 1ste leerjaar vind ik super. De woordkaarten zijn altijd heel duidelijk en zeer bruikbaar! Wel vul ik ze zelf regelmatig aan met woordkaarten in zwart-wit tekening.

 5. Wat ik wel nog even wil bijvoegen is dat ik de woordkaarten wel regelmatig hermaak op kleiner formaat. Want anders heb je veel ruimte op tafel nodig om ze open te leggen. Ik plaats er 8 op 1 blad in liggende stand.

 6. ik ben nu onderwijsassistente 2e jaars
  ik wil hierna graag naar de pabo.
  ik heb heel veel aan je site:D
  super! ga zo door!
  groetjes,
  Tessa

 7. Ik vind de site geweldig.Alleen heb ik één opmerking.
  Op sommige woordkaarten mis ik de lidwoorden.
  Ik werk met buitenlandse kinderen en voor hun zijn de lidwoorden niet vanzelfsprekend.

 8. ik ben een moeder met gastkindjes en eigen kinderen. 1 gastkindje en 1 eigen kind hebben een ontwikkelings achterstand. zelf ben ik niet thuis in het onderwijs en heb dus geen ervaring in uitleg van spelletjes en werkkaarten. dit soort dingen mis ik wel op de site. graag hulp want ik vind het wel leuk en belangrijk dat de kinderen in een ontspannen sfeer toch bezig zijn met spelling en rekenen (beide groep 4)

 9. Ik ben dan wel geen lerares, maar ik vind uw woordkaarten heel mooi. Ik print ze voor mijn dochter, ik ga nu kijken of er al voor de herfst zijn. Zo leert ze spelenderwijs lezen en ze speelt er ook schooltje mee.

 10. hoihoi

  Ik ben beginnende leerkracht en ik vind deze site echt ideaal! Ik gebruik ‘m vaak voor lesideeen en werkbladen.

  Sommige thema’s mis ik nog die steeds populairder worden…
  bijv. bioscoop of pretpark???

  Heel fijn dat het allemaal actueel is, zoals de kinderboekenweek.

  groetjes

 11. Ik kom hier regelmatig om gebruik te maken van de woordkaarten, lesmaterialen en werkbladen! Er staan altijd veel en leuke ideeën op je site!!

  Groetjes Brenda

 12. mooie verzorgde site!
  Je maakt woordkaarten voor schatkist. ik werk zelf met de methode “Kleuterplein”. Ben daar erg enthousiast over. Misschien kun je daar ook eens op inspelen?

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.