«

»

mrt 08

Nieuw thema: Bloemen

De lente staat voor de deur en de eerste bloemen zijn buiten alweer te zien. Tijd voor het thema bloemen! Op de nieuwe bloemenpagina’s kun je werkbladen vinden, kleurplaten, knutselideeën, kringactiviteiten en meer. Mocht je aan bloemen niet genoeg hebben, op de lentepagina’s staan ook nog andere interessante materialen. Succes!

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2009/03/nieuw-thema-bloemen/

2 reacties

 1. Ingrid Jantzen

  Hoi Sanne,

  Ik heb de bloemkaarten geplastificeerd. Van de zandbak heb ik een tuintje gemaakt met bolletjes. Ik heb de kaarten ertussen gezet zodat de kinderen kunnen zien welke bloemen er gaan groeien. Ze vinden het erg leuk!

  Bedankt voor al je leuke downloads, ik heb er veel aan!
  groeten, Ingrid groep 1/2

 2. L.de Bruin

  Geweldig, als je zo doorgaat kan ik de kinderen weer zo blij maken! Dank je

  Groetjes L d B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>