mrt 08 2009

Nieuw thema: Bloemen

De lente staat voor de deur en de eerste bloemen zijn buiten alweer te zien. Tijd voor het thema bloemen! Op de nieuwe bloemenpagina’s kun je werkbladen vinden, kleurplaten, knutselideeën, kringactiviteiten en meer. Mocht je aan bloemen niet genoeg hebben, op de lentepagina’s staan ook nog andere interessante materialen. Succes!

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2009/03/nieuw-thema-bloemen/

2 reacties

  1. Hoi Sanne,

    Ik heb de bloemkaarten geplastificeerd. Van de zandbak heb ik een tuintje gemaakt met bolletjes. Ik heb de kaarten ertussen gezet zodat de kinderen kunnen zien welke bloemen er gaan groeien. Ze vinden het erg leuk!

    Bedankt voor al je leuke downloads, ik heb er veel aan!
    groeten, Ingrid groep 1/2

  2. Geweldig, als je zo doorgaat kan ik de kinderen weer zo blij maken! Dank je

    Groetjes L d B

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.