«

»

feb 15

Theater Terra doet je hart smelten, bonzen en swingen

Als je nog niets had om te doen in de voorjaarsvakantie …

Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je kinderen hebt of niet, of je juf of meester bent, bij de BSO werkt of helemaal niet: Dit is het! Theater Terra beleefde vandaag in Amsterdam de première van de musical ‘Kikker en zijn vriendjes’. Ik heb zelf de voorstelling nog niet gezien, ik ga pas in april met mijn dochter en nichtje. Wel heb ik de voorstellingen ‘Kleine ezel’ en “Kikker in de wolken” gezien. En in oktober ben ik met mijn dochter en haar oma naar ‘Het grote Theater Terra popconcert’ geweest. De liedjes van Kikker en Ezel worden bij ons thuis grijs gedraaid en ook de DVD van Kikker en Ezel is favoriet bij onze kinderen.

De liedjes zijn fenomenaal, het spel is doordacht en zeer knap gedaan. Theater Terra is mijn favoriet, ik kan het niet anders zeggen. Een voorstelling van hun bekijken is zo bijzonder, ik heb bewondering voor deze mensen en hun creativiteit. Kijk eens op de site van Theater Terra waar ze binnenkort spelen. Als je eerder gaat dan ik, laat je dan even weten hoe het was?

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2009/02/theater-terra-doet-je-hart-smelten-bonzen-en-swingen/

4 reacties

Skip to comment form

 1. smile

  Zat gisteren te genieten van dvd met eerdere voorstelling. Ik hoop in mei te gaan…

 2. els

  ook heel leuk zijn de uitzendigen van de boeken van kikker op dit moment bij de KRO..Kinderen in de klas zitten ademloos te kijken

 3. Danielle Jansen

  We zijn dinsdag in zwolle geweest, was echt de moeite waard! Mijn zoontje heeft heerlijk genoten en nu nagenieten van de dvd!

 4. Carmen

  Ik ben 2 weken geleden in Deventer geweest en ik vond het echt heel erg leuk! De vorige, Kikker in de wolken, had ik ook gezien maar deze vond ik persoonlijk mooier. De boeken die worden behandeld zijn Kikker vindt een vriendje, en Kikker vindt een schat! Een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>