«

»

jan 07

Gelukkig nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar allemaal! De batterijen zijn weer opgeladen, en de scholen zijn weer begonnen. Succes iedereen in het komende jaar.

Eind deze maand is er trouwens weer de NOT (Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling). Dit is dé vakbeurs voor onderwijsprofessionals. Ik ga er naar toe, jullie ook? Registreren kan gratis op www.not-online.nl of klik de banner hiernaast.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2009/01/gelukkig-nieuwjaar/

1 reactie

  1. smile

    Jah! Ik ben daarbij! Voor de eerste maal, dus ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>