«

»

jan 29

De NOT, een genot voor de leerkracht

Ik ben gisteren naar de NOT geweest in de Jaarbeurs in Utrecht. Wat was het leuk! Zoals verwacht was het ontzettend druk en kon je werkelijk bijna niet bewegen in de stands van Zwijsen en Malmberg. Maar DE hit van dit jaar is de tas van het schooltv team. Deze tas ziet er inderdaad leuk uit, maar om er nou een blauw oog voor op te lopen, lijkt mij wat overdreven!

Twijfel je nog of je zult gaan? Twijfel niet langer en ga! Het is echt een aanrader. Je ziet nieuwe dingen krijgt fantastische uitleg over nieuwe methodes. Ik heb met fascinatie geluisterd naar een bezielde uitleg van de nieuwe Wereld in Getallen van Malmberg. Ook de nieuwe VLL en de mensen van Schatkist komen met nieuwe producten en de uitleg daarbij.  Rolf heeft een nieuw spel op de markt, Chef & Co en je kunt het daar ook even spelen.

Kortom, ik ga zaterdag nog een keer! Jij ook?

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2009/01/de-not-een-genot-voor-de-leerkracht/

5 reacties

Skip to comment form

 1. josh

  Je stond in de JUF met je website! Heb je het gezien? Dat blad werd uitgedeeld bij Malmberg. Superleuk!

 2. smile

  Ik ben gisteren geweest. Mijn eerste keer en was erg leuk. Maar die schooltv tas was al op. Erg jammer want hij was op. Er waren ook veel leuke boekenaanbiedingen en bij Rolf langs geweest.
  Leuk een interview van je te lezen in JUF!

 3. Louise

  heejj , ik ben er gister ook geweest met school! het was echt super leuk en leerzaam!
  xx louise

 4. Priscilla

  Het was wederom weer enorm gezellig op de NOT. Vele bekenden gezien, maar ook vele leuke nieuwe ideeën opgedaan. Je interview was super leuk om te lezen.

 5. nora

  lieve sanne van hartelijk gefeliciteerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>