«

»

sep 30

Thema lichaam vernieuwd

Het thema lichaam is volledig vernieuwd. Er staat lesideeën, knutselideeën, veel nieuwe werkbladen en downloads klaar:

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2008/09/thema-lichaam-vernieuwd/

4 reacties

Skip to comment form

 1. yvonne van 't westende

  Op onze VSO-bl en slechtziende school- Sensis- komt een 16 jarig Somalisch meisje. Ik ga gebruik maken van je plaatjes om haar Ned. te leren.
  Kan ik ook de plaatjes vergroten?
  Dank je wel voor je geweldige site.
  Het helpt ons op weg.

 2. kevin

  goed hoor

 3. Natascia

  Hoi Juf Sanne, ik wil even een compliment geven voor de leuke thema’s. Ik heb voor een workshop op school uit het thema lichaam heel veel leuke ideeen van je ‘geleend.’ Ik werk als BBL-er op een naschoolse opvang, ik ga het daar zeker gebruiken!! dank je veel succes

 4. Geudens Magda

  Hallo Sanne, wat een rijk aanbod en wat een openbaring voor mij dat je al die leuke ideetjes van het internet kunt plukken.
  Dit is echt DE oplossing voor mijn begeleidingsprogramma voor de kleuterjuffen in de woestijndorpjes van Opper-Egypte.
  Tegen febr wil ik een dossier samenstellen met ideetjes rond gezonde voeding en dranken. En het lukt mij al aardig dankzij uw werkbladen. Voor de jongste kleuters zal het vooral gaan rond de koe ( de buffel) die gezonde melk geeft. Voor de juffen, de grotere kinderen èn hun mama’s zal ik werken met de voedselpiramide’. Ik kom op bezoek, zels vanuit Egypte! Magda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>