sep 28 2008

Rijmen werkbladen en spellen

De kinderboekenweek komt er weer aan. Met een moeilijk thema: ZINNENVERZINZIN. Voor kleuters kan dit heel leuk zijn maar soms ook wat moeilijk en abstract. Ik heb wat materialen gemaakt waar je altijd wat aan hebt, niet alleen voor de kbw. Op de verzamelpagina van alle werkbladen over rijmen staan een aantal nieuwe dingen: Rijmkaarten, wat rijmt wel, wat rijmt niet, en dierenverhalen. Bij het boekje dierenverhalen en het berenverhaal kan je samen met je klas een boek verzinnen. Bedenk een verhaallijn en misschien lukt het je ook om het op rijm te doen. Veel plezier!

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2008/09/rijmen-werkbladen-en-spellen/

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ikwil heel graag bestellen bij u
  ik wil rijmwoorden met plaatjes bestellen
  ik wil

 2. Mijn zoontje heeft problemen met rijmen , kan ik deze rijmspellen en starterset rijmen ergens kopen ? grtjs

 3. zoek een boek waar en lijst rijmwoorden per thema geklasseerd staan.(de klassieke thema’s en andere uiteraard)
  bestaat dit en waar kan ik dit eventueel bestellen.
  leeftijdsgroep 1/2KK

 4. Hallo

  Men dochter heeft problemen met rijmen op school. Kan je ergens spelletjes of werkbladen vinden,zodat ik haar rijmen kan leren begrijpen ?

  Met dank

 5. Hallo,

  Voor mijn stage moet ik een taallesje geven met rijmwoordje op de eindklank. Thema lente.

  Ik zou graag een leuk verhaaltje vinden met rijmwoordjes die de kleuters zelf kunnen verwoorden tijdens het verhaal.

  Kan iemand mij hierbij helpen?

  Alvast bedankt!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.