«

»

sep 14

Herfst woordkaarten met foto’s

Kelly liet in het gastenboek een berichtje achter dat de woordkaarten met echte foto’s zo’n hit zijn bij haar klas. Dat motiveerde mij om gelijk maar weer aan de slag te gaan en nieuwe woordkaarten met echte foto’s te maken voor het thema herfst. Je vindt ze op de herfst werkbladen en downloads pagina.

Herfst woordkaarten

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2008/09/herfst-woordkaarten-met-fotos/

1 reactie

  1. Ilona

    Er leuk deze kaarten, de kinderen op mijn stage vinden ze geweldig. Voor al de kinderen die net beginnen te praten 😉

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>