«

»

sep 30

800 Extra conciërges in basisscholen

Vandaag las ik dit bericht op nu.nl:

800 Extra conciërges in basisscholen

DEN HAAG – Basisscholen krijgen er nog eens 800 conciërges bij. Staatssecretaris Sharon Dijksma van Onderwijs heeft dinsdag bekendgemaakt dat zij daar per jaar 10 miljoen euro extra voor gaat uittrekken.

Op onze school worden de klusjes geregeld door een vrijwilliger. Dat is in principe geweldig maar die kan er ook mooi een dagje niet zijn. Ik ben blij met dit initiatief van de staatssecretaris maar ben wel benieuwd of wij ook echt een conciërge krijgen. Hebben jullie op school een conciërge? Of slaat jouw directeur ook regelmatig zelf een spijker in de muur? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2008/09/800-extra-concierges-in-basisscholen/

2 reacties

 1. Jose

  Het zou geen vraag meer mogen zijn of scholen een congierge en administratieve kracht nodig hebben.
  Onze congierge (melkertbaan) is voor lange tijd afwezig maar wordt in zeer grote mate gemist.
  Een enorme taakverzwaring voor de collega’s.
  Een groot gemis voor de school!!

 2. Jose

  Hopelijk bereiken deze opmerkingen ook de minister!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>