«

»

jul 13

Nieuw spel: Waar zijn er meer van

Op de spellenpagina staat een nieuw spel: ‘Waar zijn er meer van’.

Elke ‘vraag’ bestaat uit 2 objecten waarvan de kinderen moeten zeggen van welke er meer staan afgebeeld. De kinderen leggen dan de grote kaart van dat object ernaast. Om het iets moeilijker te maken kunnen de getallenkaartjes gebruikt worden: De kinderen moeten dan het juiste getal naast die hoeveelheid objecten leggen.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2008/07/nieuw-spel-waar-zijn-er-meer-van/

2 reacties

  1. Priscilla

    Wat ontzettend goed!! Je brengt me weer op een berg ideeën!! Ga zo door!!

  2. sanne

    Ben blij! Heb je nog zin om je ton met ideeën te delen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>