«

»

mei 13

Thema dierentuin vernieuwd

Het thema dierentuin is vernieuwd. Het heeft nieuwe woordkaarten en twee nieuwe versies met foto’s. Er zijn veel nieuwe downloads te vinden op de downloadpagina van thema dierentuin. Mocht je met schoolreisje naar de dierentuin gaan, neem dan zeker even een kijkje. De nieuwe woordkaarten zijn natuurlijk ook weer te vinden op de woordkaartenindex. Ook zijn er nieuwe woordkaarten voor het thema zomer. Het is dan nog wel geen zomer maar dan heb je ze alvast.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2008/05/thema-dierentuin-vernieuwd/

2 reacties

  1. Juf Corinne

    Het was heel tof!!!

  2. Juf Sofie

    Ik geef zelf Nederlands les in België aan Franstalig kids.

    Je dierentuinkaarten hebben gezorgd voor een supertoffe les!

    Bedankt!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>