«

»

mei 04

Nieuw: Thema China

Straks zijn de Olympische Spelen in Peking. Als aanloop zou je in de klas kunnen werken over het land China. Ik heb dit vorig jaar samen met mijn duopartner in mijn klas gedaan en de ideeën staan nu op de site!

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2008/05/nieuw-thema-china/

1 reactie

  1. Trudie

    hallo allemaal.komende periode gaan wij werken over Rusland.
    Wioe heeft er leuke ideetjes en werkbladen e.d. over Rusland met name voor kleuters??

    gr Trudie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>